Utemöblemang / Outdoor furnitures

Om du redan har ditt drömboende eller om du vill drömma dig bort till ditt kommande boende kan jag tipsa om en butik! Patio Expo! Butiken ligger i Nueva Andalucia, bara några meter från Jensen Bed Store. En svensk som har butiken och utbudet är stort. Förutom möbler finns det konstgjorda växter som man kan dekorera sin balkong med. När jag kommer ner nästa gång kommer jag kika på en soffa och växter. Mycket trevligt ställe att handla utemöbler från. Dessutom kör de kostnadsfritt hem och monterar ihop möblerna. Så missa inte detta ställe! Efter mitt besök där följde denna matgrupp med hem till oss, så nöjd! Här kommer vi verkligen spendera mycket tid. Just nu bara längtar jag efter att få sitta med en kaffe och se ut över La Concha.

“If you already have your dream home or if you just want to dream about your upcoming accomodation I can give you a tip about at store. Patio Expo! The store is situated in Nueva Andalucia, just a few meters from Jensen Bed Store. The store is owned by a Swedish man and the store has a lot to offer. Besides from furnitures there are artificial plants that you can decorate your balcony with. When I go back the next time I am going to look for a sofa and plants. It really is a nice place to buy your outdoor furnitures from. And also they deliver and assembles the furnitures and it is included in the price. So do not miss out on this place! After my visit I came home with these dining furnitures, I am so satisfied! We really going to spend a lot of time here. Right now I only long for having a coffee and just enjoy the view of La Concha.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *