Beslut om sängar / Decision about beds

Ytterligare en grå och regnig dag här i Stockholm. Behöver jag säga att jag längtar hem till Marbella? Ska snart iväg på en lunchträff men fram till dess sitter jag och tittar på sängbroschyrer till vårt andra hem. Det är lite akut. De sängar som ingick i lägenheten ska bort. Fyra osköna enkelsängar ska bytas ut mot två sköna dubbelsängar. När jag var hemma i Marbella nu senast tog jag en promenad till Jensenbutiken och det känns som att det kanske är där vi kommer köpa från. Måste bara bestämma oss så sängarna kan levereras dagen efter vi anlänt i december. Fortsättning följer om vad vi kommer fram till.

“Yet another grey and rainy day here in Stockholm. Do I have to say that I wish I were in Marbella? I am soon heading of for a lunch date but up to then I am sitting here and looking at bed brochures for our second home. It is a bit urgent. The beds that were included in the apartment should be removed. Four uncomfortable single beds should be replaced by comfortable two double beds. When I was at home in Marbella I took a walk to Jensen Bed Store and right now the feeling is that it is the place we are going to buy our beds. Just have to make a decision so that the beds can be delivered the day after we arrive in December. To be continued about the result of this question.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *